TAPAHTUMA-AIKA

24. - 25.7 2015 Messukeskus || 16.00 - 02.00
26.7.2015 Lasipalatsin Aukio  || 14.00 - 22.00
26.7.2015 The Circus || 21.00 - 04.00
Suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa, jotta isommat ruuhkat sisäänkäynnillä vältettäisiin.

LIPUT

Lippuja myyvät Lippupalvelu, Lippupiste sekä Tiketti.
Lippujen hinnat:

MESSUKESKUS

1 päivän lippu (PE / LA): 65   EUR 
2 päivän lippu (PE & LA): 99   EUR 
2 päivän VIP- lippu (PE & LA): 155 EUR

MESSUKESKUS + THE CIRCUS

3 päivän lippu (PE-SU): 117 EUR 

THE CIRCUS

1 päivän lippu (SU): 31  EUR
Kaikkiin hintoihin lisätään välityspalkkio 3,50 €

TAPAHTUMAPAIKKA

Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00521 Helsinki 
Lasipalatsin Aukio, 00100 Helsinki 
The Circus, Salomonkatu 1-3, 00100 Helsinki

LIIKENNEYHTEYDET

Messukeskus sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan rautatieaseman läheisyydessä.

Raitiovaunut 7A, 7B ja 9 pysähtyvät Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edessä. Bussilinjat 506 ja 69 tuovat Messukeskukseen. Linjojen 504 ja 505 lähin pysäkki sijaitsee Pasilan asemalla. Kauko- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Matka Helsingin keskustasta Pasilaan kestää junalla vain viisi minuuttia.

Helsinki-Vantaan lentokentältä on Messukeskukseen 13 kilometriä. Kätevimmin matka hoituu taksilla; se vie noin 15 minuuttia. Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edessä.

Omalla autolla voi saapua, Messukeskuksen 2000-paikkainen parkkihalli on festivaalin aikana käytössä. Ruuhkien välttämiseksi toivomme kuitenkin että festivaalivieraat käyttäisivät julkisia liikennevälineitä jos mahdollista.

Kartta Messukeskukseen löytyy tästä. Lasipalatsin Aukiolle ja The Circukseen pääsee kätevinten Kampin metro-asemalta kävellen.

SAAPUMINEN JA POISTUMINEN

Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Messukekuksen pääsisäänkäynnin puolelta. Alueelta voi halutessaan poistua, pääsyliput vaihdetaan ovella rannekkeeseen. Sisääntuloportin yhteydessä on narikka ylimääräisiä laukkuja / vaatteita yms. varten. Narikan hinta on 2,5 €.
Portilla on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

IKÄRAJA

Ikäraja Messukeskukseen ja The Circukseen on 18 vuotta. 
Lasipalatsin Aukion tapahtuma on ikärajaton.

JUOMA JA RUOKA

Festivaalialueella on anniskelupisteitä, joten omia juomia ei voi tuoda tapahtuma-alueelle. Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia.
Nälkäisiä juhlijoita varten paikalla on monipuolinen ruokamaailma josta saa tarvittaessa lisää energiaa.

VALOKUVAUS

Kännykkäkämerat on sallittu, ja kuvien ja videoiden lataaminen internetiin on paitsi sallittua myös toivottua! Järjestelmäkamerat ja videokamerat on kielletty.

LIIKUNTARAJOITTEISET ASIAKKAAT

Messukeskukseen, kaikkiin tapahtumapaikkoihin sekä ruoka- ja juomapisteisiin pääsee pyörätuolilla. Paikalla on myös inva-WC:itä.

TURVALLISUUS & VIIHTYVYYS

Suurella festivaalilla turvallisuus ja viihtyvyys kulkevat käsi kädessä. Noudattamalla näitä ohjeita varmistat sujuvan festivaalikokemuksen itsellesi, sekä muille.
Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.
Tapahtuman ikäraja Messukeskuksessa ja Cricuksessa on kaikilta osin 18 vuotta. Muistathan ottaa mukaasi poliisin myöntämän, virallisen henkilöllisyystodistuksen (henkilökortti, passi) tai ajokortin, ja esittää sen pyydettäessä.
Saapuessasi alueelle, ja poistuessasi sieltä muistathan antaa lähistöllä asuville naapureille kotirauhan, ja välttää roskaamista. Kun kaikille jää hyvä mieli, tapahtuma voidaan järjestää myös tulevaisuudessa!
Varaa mukaasi käteistä, näin nopeutat asiointia myyntipisteissämme. Festivaalialueella on myös OTTO -automaatti.
Pidä huoli kavereistasi.
Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

PÄÄSYLIPUT

Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä, Lippupalvelusta, Tiketistä tai Lippupisteestä ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito!
Liput vaihdetaan portilla rannekkeeseen, joka on henkilökohtainen. Rannekkeen kanssa voit poistua alueelta. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irroittaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdithan rannekkeestasi kunnolla.
Festivaalin lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 01.00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa.
Lipunmyynnin jälkeen sinulla on mahdollisuus jättää tavarasi narikkaan ennen turvatarkastusta. Narikkamaksu on 2,5€ ja uusintakäynti on 1€.

TURVATARKASTUS SEKÄ KIELLETYT ESINEET JA AINEET

Porteilla järjestyksenvalvojat tekevät kaikille turvatarkastuksen, jossa tarkistetaan ettei festivaalialueelle tuoda kiellettyjä esineitä tai aineita, kuten alkoholijuomia, huumausaineita, pulloja tai vaaralliseksi luokiteltavia esineitä. Alueelle ei myöskään saa tuoda omia juomia tai ruokia. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy myös henkilöltä joka kieltäytyy turvatarkastuksesta.
Kaikkien lasisten esineiden, kuten alkoholijuomien, lastenruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien pullojen, myös muovisten, tuominen alueelle on kielletty. Esineitä tai aineita, joilla voi vahingoittaa toista ihmistä ei saa tuoda alueelle. Myöskään retkituolia tai muita muiden henkilöiden kulkua tai kompastumisvaaraa aiheuttavia esineitä ei saa tuoda, pois lukien pyörätuolit invalideille, jotka ovat luonnollisesti sallittuja.
Kiellettyjä ovat luonnollisesti ampuma- ja teräaseet sekä kaikki muut terävät esineet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. Myöskään pitkien sateenvarjojen tuominen alueelle ei ole sallittua muille aiheutuvan mahdollisen näköesteen sekä turvallisuussyiden johdosta.
Laserkynät voivat olla vaarallisia silmille, joten niitä eikä muita vastaavia esineitä ei saa tuoda festivaalille.
Huumausaineen väärinkäytökset raportoidaan suoraan poliisille. Sisäänpääsysi festivaalille voidaan evätä, jos hallustasi löytyy turvatarkastuksessa mitä tahansa huumausaineeksi luokiteltavia aineita.
Summer Sound Festival voi myös evätä asiakkaan sisäänpääsyn, mikäli asiakas on liian päihtynyt, agressiivinen, tai muulla tavoina epäasiallinen festivaalin henkilökuntaa tai muita festivaalivieraita kohtaan.

CROWD SURFING sekä TOISEN OLKAPÄILLÄ ISTUMINEN on kiellettyä

turvallisuussyistä, sekä muille aiheutuvan näköesteen johdosta.

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavarat toimitetaan festivaalin Infopisteelle.

SUOJAA KUULOSI

Festivaalialueella varsinkin lavojen edustoilla kannattaa käyttää korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä alueella.

KAMERAT JA NAUHURIT

Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Järjestelmäkameroiden, videokameroiden sekä naurureiden tuominen festivaalialueelle on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus estää pääsy henkilöltä, jolla on mukanaan kiellettyjä tallennusvälineitä, tai ottaa pois festivaalialueella havaitut kielletyt tallennusvälineet. Kuvaaminen kännyköillä ja pokkarikameroiilla on sallittua. Kamerat ja nauhurit voi jättää narikkaan ennen turvatarkastusta.

PYSÄKÖINTI

Messukeskuksen pysäköintitalossa on pysäköintitilat 1000 autolle. Pysäköintihallista on käveltävä ulkokautta festivaalin pääsisäänkäynnille. Pysäköinnistä poistuttaessa on varauduttava poliisin puhallutukseen.

ENSIAPU JA SAIRAANHOITO

Festivaalialueella on SPR:n koulutetun henkilökunnan ylläpitämä ensiapupiste, jossa hoidetaan festivaalivieraiden kolhut ja haavat. Piste on avoinna koko festarin ajan. Ensiapupiste sijaitsee heti turvatarkastuksen jälkeen itäisellä sisäänkäynnillä. Järjestyksenvalvojilta voit aina pyytää apua myös ensiapua tarvitessasi, jolloin saat opastuksen ensiapupisteelle tai tarvittaessa ensiapu kutsutaan suoraan avuntarvitsijan luokse.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen osoitetuilla tupakointialueilla. Kaikissa sisähallitiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty.

YHTEYSTIEDOT

Festivaalikontakti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

FaLang translation system by Faboba
friday saturday

PERJANTAI JA LAUANTAI TAATTUA SUMMER SOUNDIA

Messukeskus on tanssittanut satoja tuhansia onnellisia Summer Sound Festivalin asiakkaita usean vuoden ajan. Messukeskus tarjoaa tasokkaat puitteet bilettää vaikka korkkarit jalassa. Vuosien mittaan timantiksi hioutunut ympäristö sisävessoineen takaa vaivattoman ja turvallisen festivaaliympäristön. Festivaalialue somistetaan entistä viihtyisämmäksi. Ennennäkemättömät puitteet ja maailmanluokan tekninen toteutus takaavat täydellisen audiovisuaalisen festivaalikokemuksen koko viikonlopun ajaksi. Artistikattaus on tänäkin vuonna laaja ja moderni!

Panostamme yhä kunnianhimoisemmin tapahtuman toteutukseen sekä yleisön viihtyvyyteen, sillä tavoitteenamme on luoda jälleen vuosia kävijöiden muistoissa säilyvä tapahtuma. Tänä vuonna esittelemme täysin uuden esiintymislavan, josta kerromme myöhemmin lisää!

LisätiedotNäytä sijainti kartalla

Sunday

IBIZAN SUPERKLUBI AMNESIA TUO MAAGISET BILEET SUNNUNTAIHIN!

Legendaarinen Ibiza-superklubi luo ensimmäistä kertaa Suomeen todellisen baleaarisen tunnelman tuoden mukanaan upean kokoonpanon esityksiä, tanssijoita ja maailman kuumimpia DJ:tä. Amnesian lähes 40 vuotta pitkän historian aikana siellä on esiintynyt lähes jokainen maailman suurin DJ. Jatkuvasti ympäri maailmaa kiertävä brändi on vieraillut kaikissa maailman trendikkäimmissä metropoleissa, meillä on ilo ja ylpeys tuoda se nyt Helsinkiin. Lavalle nousevat kansainväliset supertähdet kuten Tujamo, Tom Staar, Olav Basoski ja Caal Smile.

Sunnuntaina 26.7. Summer Sound Festival avautuu kaikille avoimeksi päivätapahtumaksi, kun valtaamme Helsingin Lasipalatsin aukion ja Mbarin terassin. Messukeskuksen massiivisesta teknisestä tuotannostaan tunnettu Summer Sound ei downshiftaa sunnuntainakaan, vaan Lasipalatsin Aukiolle toteutetaan huikea festivaalikokonaisuus. Sunnuntain meininki on taattu, kun aukiolle nousee lähes 50 Suomen suosituinta DJ:tä. Hyvän äänentoiston lisäksi alue toteutetaan Summer Sound -teeman mukaisesti. Tämä mahdollistaa täysipainoisen ja kävijäystävällisen päivätapahtuman, johon voi tulla vaikka omien piknik-eväiden kera. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen.

Yhteistyössä Mbarin kanssa järjestettävän tapahtuman alueena on 5000 henkeä vetävä Lasipalatsin Aukio. Mbar ja muut aukion ympärillä olevat tasokkaat baarit ovat käytössä koko tapahtuman aikana.

LisätiedotNäytä sijainti kartalla

artist

ALL

“Alesso
Read more...
Alesso (SWE)
Armand Van Helden
Read more...
Armand Van Helden (US)
Bass Modulators
Read more...
Bass Modulators (NL)
Crypsis
Read more...
Crypsis (NL)
D-block & S-te-fan
Read more...
D-Block & S-te-fan (NL)
Daniel Portman
Read more...
Daniel Portman (CH)
digital mindz
Read more...
Digital Mindz (FIN)
Freddz
Read more...
Freddz (SWE)
Heikki L
Read more...
Heikki L (FIN)
Klingande
Read more...
Klingande (FR)
Kryder
Read more...
Kryder (UK)
Kutski
Read more...
Kutski (UK)
Mark Knight
Read more...
Mark Knight (UK)
Mat Zo
Read more...
Mat Zo (UK)
Matisse & Sadko
Read more...
Matisse & Sadko (RUS)
Olav Basoski
Read more...
Olav Basoski (NL)
Oliver Heldens
Read more...
Oliver Heldens (NL)
Orion
Read more...
Orion (FIN)
Orkidea
Read more...
Orkidea (FIN)
Radical Redemption
Read more...
Radical Redemption (NL)
Rebourne
Read more...
Rebourne (NL)
Showtek
Read more...
Showtek (NL)
Stefano Noferini
Read more...
Stefano Noferini (ITA)
Super8 & Tab
Read more...
Super8 & Tab (FIN)
Tempo Giusto & Jace Headland
Read more...
Tempo Giusto & Jace Headland
The Pitcher
Read more...
The Pitcher (NL)
Tom Dostinov
Read more...
Tom Dostinov (FIN)
Tom Staar
Read more...
Tom Staar (UK)
Tujamo
Read more...
Tujamo (UK)
Umek
Read more...
Umek (SI)
Ummet Ozcan
Read more...
Ummet Ozcan (NL)
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube