Armand van Helden

Armand van Helden
Ilman Armand van Heldeniä tanssimusiikki ei olisi sitä mitä se tänäpäivänä on. Siispä Summer Sound voikin ylpeänä kertoa tuovansa miehen Suomeen yksinoikeudella!

New Yorkista kotoisen oleva, Grammy-ehdokkuuksia kahmiva sekä hittejä tehtaileva DJ/tuottaja on elävä legenda. Hän on yksinomaan vastuussa housemusiikin noususta populaarikulttuuriin piiriin.

Kappaleet kuten My My My, U Don't Know Me ja Bonkers ovat vallanneet maailman hittilistojen kärkisijoituksia vuosikymmenten ajan. 

Myös The Rolling Stones, P. Diddy, Britney Spears, Janet Jackson ja muut genren ulkopuoliset starat haluavat jatkuvasti tehdä remix-yhteistyötä Armand van Heldenin kanssa. Eikä ihme, sillä miehen uudelleenversiointi Tori AmoksenProfessional Widow’sta ampaisi julkaisuviikollaan Englannin listaykköseksi.

Tämän lisäksi, Armand van Heldenin ja A-TrakinDuck Sauce -projekti on ollut pitkään puhutuimpia asioita koko EDM-skenessä. Barbara Streisand valloitti listoja ympäri maailmaa kuukausien ajan ja sai myös Grammy-ehdokkuuden. 

Barbara Streisandin musiikkivideossa nähtiin niin Kanye West, Pharrell Williams kuin DJ Premierkin. Barbara Streisandia seurannut Big Bad Wolf sai videostaan VMA-ehdokkuuden.

Armand van Heldenin keikat ovat kuin kreisibailaamisen MM-kisat. Mies yhdistää pettämättömällä tyylitajullaan housea, discoa, technoa ja hiphoppia. 

Summer Sound Festivalilla on ilo ja ylpeys tuoda Armand van Helden eksklusiiviselle keikalle Suomeen.

Armand van Helden & Dizzee Rascal - Bonkers
https://www.youtube.com/watch?v=Ci40ae8BlcE

Duck Sauce - Barbara Streisand
https://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE

Armand van Helden - My My My
https://www.youtube.com/watch?v=T6_vIZHMAAQ

Armand van Helden - I Wan't Your Soul
https://www.youtube.com/watch?v=wsl3k2mHDhQ

http://facebook.com/armandvanhelden

http://xmixprod.com

 

FaLang translation system by Faboba
friday saturday

PERJANTAI JA LAUANTAI TAATTUA SUMMER SOUNDIA

Messukeskus on tanssittanut satoja tuhansia onnellisia Summer Sound Festivalin asiakkaita usean vuoden ajan. Messukeskus tarjoaa tasokkaat puitteet bilettää vaikka korkkarit jalassa. Vuosien mittaan timantiksi hioutunut ympäristö sisävessoineen takaa vaivattoman ja turvallisen festivaaliympäristön. Festivaalialue somistetaan entistä viihtyisämmäksi. Ennennäkemättömät puitteet ja maailmanluokan tekninen toteutus takaavat täydellisen audiovisuaalisen festivaalikokemuksen koko viikonlopun ajaksi. Artistikattaus on tänäkin vuonna laaja ja moderni!

Panostamme yhä kunnianhimoisemmin tapahtuman toteutukseen sekä yleisön viihtyvyyteen, sillä tavoitteenamme on luoda jälleen vuosia kävijöiden muistoissa säilyvä tapahtuma. Tänä vuonna esittelemme täysin uuden esiintymislavan, josta kerromme myöhemmin lisää!

LisätiedotNäytä sijainti kartalla

Sunday

IBIZAN SUPERKLUBI AMNESIA TUO MAAGISET BILEET SUNNUNTAIHIN!

Legendaarinen Ibiza-superklubi luo ensimmäistä kertaa Suomeen todellisen baleaarisen tunnelman tuoden mukanaan upean kokoonpanon esityksiä, tanssijoita ja maailman kuumimpia DJ:tä. Amnesian lähes 40 vuotta pitkän historian aikana siellä on esiintynyt lähes jokainen maailman suurin DJ. Jatkuvasti ympäri maailmaa kiertävä brändi on vieraillut kaikissa maailman trendikkäimmissä metropoleissa, meillä on ilo ja ylpeys tuoda se nyt Helsinkiin. Lavalle nousevat kansainväliset supertähdet kuten Tujamo, Tom Staar, Olav Basoski ja Caal Smile.

Sunnuntaina 26.7. Summer Sound Festival avautuu kaikille avoimeksi päivätapahtumaksi, kun valtaamme Helsingin Lasipalatsin aukion ja Mbarin terassin. Messukeskuksen massiivisesta teknisestä tuotannostaan tunnettu Summer Sound ei downshiftaa sunnuntainakaan, vaan Lasipalatsin Aukiolle toteutetaan huikea festivaalikokonaisuus. Sunnuntain meininki on taattu, kun aukiolle nousee lähes 50 Suomen suosituinta DJ:tä. Hyvän äänentoiston lisäksi alue toteutetaan Summer Sound -teeman mukaisesti. Tämä mahdollistaa täysipainoisen ja kävijäystävällisen päivätapahtuman, johon voi tulla vaikka omien piknik-eväiden kera. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen.

Yhteistyössä Mbarin kanssa järjestettävän tapahtuman alueena on 5000 henkeä vetävä Lasipalatsin Aukio. Mbar ja muut aukion ympärillä olevat tasokkaat baarit ovat käytössä koko tapahtuman aikana.

LisätiedotNäytä sijainti kartalla

artist

ALL

“Alesso
Read more...
Alesso (SWE)
Armand Van Helden
Read more...
Armand Van Helden (US)
Bass Modulators
Read more...
Bass Modulators (NL)
Crypsis
Read more...
Crypsis (NL)
D-block & S-te-fan
Read more...
D-Block & S-te-fan (NL)
Daniel Portman
Read more...
Daniel Portman (CH)
digital mindz
Read more...
Digital Mindz (FIN)
Freddz
Read more...
Freddz (SWE)
Heikki L
Read more...
Heikki L (FIN)
Klingande
Read more...
Klingande (FR)
Kryder
Read more...
Kryder (UK)
Kutski
Read more...
Kutski (UK)
Mark Knight
Read more...
Mark Knight (UK)
Mat Zo
Read more...
Mat Zo (UK)
Matisse & Sadko
Read more...
Matisse & Sadko (RUS)
Olav Basoski
Read more...
Olav Basoski (NL)
Oliver Heldens
Read more...
Oliver Heldens (NL)
Orion
Read more...
Orion (FIN)
Orkidea
Read more...
Orkidea (FIN)
Radical Redemption
Read more...
Radical Redemption (NL)
Rebourne
Read more...
Rebourne (NL)
Showtek
Read more...
Showtek (NL)
Stefano Noferini
Read more...
Stefano Noferini (ITA)
Super8 & Tab
Read more...
Super8 & Tab (FIN)
Tempo Giusto & Jace Headland
Read more...
Tempo Giusto & Jace Headland
The Pitcher
Read more...
The Pitcher (NL)
Tom Dostinov
Read more...
Tom Dostinov (FIN)
Tom Staar
Read more...
Tom Staar (UK)
Tujamo
Read more...
Tujamo (UK)
Umek
Read more...
Umek (SI)
Ummet Ozcan
Read more...
Ummet Ozcan (NL)
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube