alesso
Alesso
Alesso aloitti uransa Tukholmassa vain viisi vuotta sitten, mutta matka kellarituottajasta tanssilattioiden supersankariksi on ollut uskomaton. Alunperin muiden biisejä versioinut Alesso pääsi nopeasti Swedish House Mafian Sebastian Ingrosson levy-yhtiön siipien suojaan. 

Ensimmäiset läpimurron merkit nähtiin, kun hän teki oman versionsa Nadia Alin Pressure-kappaleesta, josta tuli yksi vuoden 2011 soitetuimmista tanssimusabiiseistä. Tuolloin vielä teini-ikäinen Alesso sai myös kunniaa, kun musiikkikanava MTV palkitsi hänet EDM Artist to Watch -tittelillä. 

Nousukiito ei hiljentynyt seuraavanakaan vuonna, kun yhdessä Ingrosson ja One Republicin Ryan Tedderin kanssa tehty Calling (Lose My Mind) keräsi Spotifyssä yli 33 miljoona kuuntelukertaa. Biisi nousi myös Billboard Dance -listan ykköseksi. 

Näitä onnistumisia onkin seurannut yhteistyöt Madonnan, David Guettan, Calvin Harrisin ja muiden superstarojen kanssa. Kaikki huipentui, kun Alesso oli Best Dance Remix -kategorian Grammy-ehdokas If I Lose Myself -biisillään.

Nyt, juuri uuden debyyttialbuminsa kynnyksellä ja uuden singlensä Tear The Roof up julkaistuaan, tämä tanssimusiikin supertähti tulee myös Summer Sound Festivaaleille!

Alesso - Cool feat. Roy English 
https://www.youtube.com/watch?v=-aWtrEFfS4E

Alesso - Heroes feat. Tove Lo 
https://www.youtube.com/watch?v=a7SouU3ECpU

 
FaLang translation system by Faboba
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube