Armand van Helden

Armand van Helden
Ilman Armand van Heldeniä tanssimusiikki ei olisi sitä mitä se tänäpäivänä on. Siispä Summer Sound voikin ylpeänä kertoa tuovansa miehen Suomeen yksinoikeudella!

New Yorkista kotoisen oleva, Grammy-ehdokkuuksia kahmiva sekä hittejä tehtaileva DJ/tuottaja on elävä legenda. Hän on yksinomaan vastuussa housemusiikin noususta populaarikulttuuriin piiriin.

Kappaleet kuten My My My, U Don't Know Me ja Bonkers ovat vallanneet maailman hittilistojen kärkisijoituksia vuosikymmenten ajan. 

Myös The Rolling Stones, P. Diddy, Britney Spears, Janet Jackson ja muut genren ulkopuoliset starat haluavat jatkuvasti tehdä remix-yhteistyötä Armand van Heldenin kanssa. Eikä ihme, sillä miehen uudelleenversiointi Tori AmoksenProfessional Widow’sta ampaisi julkaisuviikollaan Englannin listaykköseksi.

Tämän lisäksi, Armand van Heldenin ja A-TrakinDuck Sauce -projekti on ollut pitkään puhutuimpia asioita koko EDM-skenessä. Barbara Streisand valloitti listoja ympäri maailmaa kuukausien ajan ja sai myös Grammy-ehdokkuuden. 

Barbara Streisandin musiikkivideossa nähtiin niin Kanye West, Pharrell Williams kuin DJ Premierkin. Barbara Streisandia seurannut Big Bad Wolf sai videostaan VMA-ehdokkuuden.

Armand van Heldenin keikat ovat kuin kreisibailaamisen MM-kisat. Mies yhdistää pettämättömällä tyylitajullaan housea, discoa, technoa ja hiphoppia. 

Summer Sound Festivalilla on ilo ja ylpeys tuoda Armand van Helden eksklusiiviselle keikalle Suomeen.

Armand van Helden & Dizzee Rascal - Bonkers
https://www.youtube.com/watch?v=Ci40ae8BlcE

Duck Sauce - Barbara Streisand
https://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE

Armand van Helden - My My My
https://www.youtube.com/watch?v=T6_vIZHMAAQ

Armand van Helden - I Wan't Your Soul
https://www.youtube.com/watch?v=wsl3k2mHDhQ

http://facebook.com/armandvanhelden

http://xmixprod.com

 

FaLang translation system by Faboba
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube