Stefano Noferini
Stefano Noferini
Tunnettu tanssimusiikin kultaisesta kosketuksesta, Stefano Noferini on loistava esimerkki siitä, että todellinen lahjakkuus vie pitkälle. Jatkuva innovatiivinen kehittäminen soundeissa ja eri genrejen hyödyntäminen on ollut keskeinen tekijä hänen ansaitussa nousussa. Koskaan pysähtymättä, Stefano on yhdistänyt kaikkia käytettävissään olevia musikaalisia elementteja ja tehnyt niistä loistokkaita ääni kokemuksen, joihin kukaan muu ei kykene.

Italialais-syntyinen Stefano Noferini on yksi kansansa arvostetuin DJ ja tuottaja. Hän on ollut keskeinen voima Italian kasvavassa house musiikkin skenessä ja omalla radio showllaan Stefano on luonut pysyvän musikaalisen yhteyden kotimaahansa.

Stefano on Beatportin eniten myydyin artisti vallaten lukuisia kärkisijan paikkoija melkeinpä kaikissa genreissä, mitä Beatport listoilta löytyy. Hänet on myös nimetty Beatportin vuoden ”breakout” artistiksi vuonna 2010 ja vuonna 2011 hän on ollut ehdolla vuoden artistiksi. Tämä ei ole mikään ihme, sillä jotain maagista tpahtuu kun Stefano pääsee dekkien eteen, aito energia ympäröi yleisön ja musiikki yhdistää ihmiset. Jos haluat uppoutua musiikkin, Stefano tarjoaa juuri oikean tavan!

Stefanon uskomattomat DJ setit saavat fanit vaatimaan lisää. Klubeillä hän on vetonaula ja Stefano onkin soittanut useissa kuuluisissa klubeissa kuten Ministry of Sound, Euphoria, H20, Space Miami, Cocoon Frankfurt ja Space Ibiza. Stefano on myös globalisoinut tunnetun radioshownsa, Club Editionin, jolla on miljoonia kuulijoita 15 maassa ympäri maailmaa. Stefanon tarttuvat rytmit saavat yleisön tanssimaan kuin viimeistä päivää, sillä hän edustaa sitä, mistä tanssimusiikissa on kyse.
http://www.stefanonoferini.it
FaLang translation system by Faboba
icon1 Info
icon2 Liput
icon4 Facebook
icon5 Instagram
icon6 YouTube